ORP "Wicher". - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995). (Gdańsk, 1965)
Przedstawia okręt ORP "Wicher" II, około 1969 roku.
Tytuł na rewersie.
Data według przedstawienia.
Autor według pieczatki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1945-.; Okręty wojenne -- Polska -- 1945- -- fotografie