Ekslibris juliusza tokarskiego / E. Grabowski. - Grabowski, Edward (1904-1966) (1960)
Sztalugi, za nimi naga kobieta, napis: ekslibris juliusza tokarskiego, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.