[Afisz. Incipit] 1 września 1981 r o godz. 18.00 uroczystość wzniesienia krzyża na Cmenatrzu Zaspa ... ([wydawca nieznany], 1981)
Afisz informujący o uroczystościach z udziałem biskupa Lecha Kaczmarka.