[Afisz. Incipit] 1 września 1981 r o godz. 18.00 uroczystość wzniesienia krzyża na Cmenatrzu Zaspa ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1981)
Afisz informujący o uroczystościach z udziałem biskupa Lecha Kaczmarka.
Keywords: Kaczmarek, Lech -- (1909-1984).; Kaczmarek, Lech -- (1909-1984); Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Zaspa (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1970-2000.; Druki ulotne