[Don Kichot] / Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) (1979)
Przedstawia mężczyznę w płaskim kapeluszu, siedzącego na koniu z chorągwią w ręku, w głębi górzysty krajobraz. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.