[Don Kichot] - Stryjec, Ryszard (1932-1997). (1979)
Przedstawia mężczyznę w płaskim kapeluszu, siedzącego na koniu z chorągwią w ręku, w głębi górzysty krajobraz. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty i technika graficzna.
Data na podstawie inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1970-2000.