[Afisz. Incipit] Dnia 2. II. 1947 r. ... Koncert Popularny ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o koncercie w sali Teatru Miejskiego we Wrzeszczu, Grunwaldzka 16. Udział biorą Orkiestra Symfoniczna Filharmonii Bałtyckiej, dyrekcja Stefan Śledziński, fortepian Stanisław Bielecki.