[Afisz. Incipit] Dnia 2. II. 1947 r. ... Koncert Popularny ... - Polska Filharmonia Bałtycka im. Fryderyka Chopina (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o koncercie w sali Teatru Miejskiego we Wrzeszczu, Grunwaldzka 16. Udział biorą Orkiestra Symfoniczna Filharmonii Bałtyckiej, dyrekcja Stefan Śledziński, fortepian Stanisław Bielecki.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.