[Afisz. Incipit:] Dom Marynarza od 12 września 1946 roku wyświetla film produkcji amerykańskiej p.t. Siostra kamerdynera. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz reklamujący film.
Keywords: 1901-2000; Film amerykański; Kina (instytucje); Gdynia (woj. pomorskie); Druki ulotne