[Afisz. Incipit] Boisko K.S. Spójnia w Malborku ... odbędzie się międzymiastowy mecz piłki nożnej ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o meczu.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne