[Afisz teatralny. Incipit:] W sali Teatru Marynarki Woj. "Fregata" Gdynia, Skwer Kościuszki 12 dnia 29 III 1948 i dni następnych dana będzie sztuka współczesna w 3 aktach Ocalenie Jakuba Jerzego Zawieyskiego. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz teatralny informujący o spektaklu Teatru Kameralnego Wybrzeże w Sopocie. Reżyseria: Halina Gallowa.