[Afisz. Incipit] Dla świata pracy śpiewać będzie Jerzy Garda ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o koncercie; bez daty i miejsca.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.