Ulica Wałowa strona południowo-wschodnia - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1980)
Przedstawia budynek przychodni przy ulicy Wałowej w Gdańsku, około 1985 r.
Autor i tytuł ołówkiem na rewersie. Data według przedstawienia i inwentarza PAN BG.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulice -- Polska -- Gdańsk -- 1945- -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie