[Afisz. Incipit:] Ośrodek Kultury Społecznej przy MKZ Gdańsk zaprasza na wykład J. Lityńskiego Jak fałszować wybory? - 1947. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1981)
Afisz informujący o wykładzie 22.06.1981 r.
Keywords: Lityński, Jan -- (1946-2021) -- druki ulotne; Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność" -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1970-2000.