[Afisz teatralny. Incipit:] Teatr Eksperymentalny Kuźnica w Poznaniu ... Henryk Sienkiewicz Krzyżacy ... ([wydawca nieznany], 1958)
Afisz informujący o przedstawieniu 7-8.06.1958 r. Zamek w Malborku (dziedziniec zamku średniego). Inscenizacja i reżyseria Łucjan Rabski.