[Afisz teatralny. Incipit:] Teatr Eksperymentalny Kuźnica w Poznaniu ... Henryk Sienkiewicz Krzyżacy ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1958)
Afisz informujący o przedstawieniu 7-8.06.1958 r. Zamek w Malborku (dziedziniec zamku średniego). Inscenizacja i reżyseria Łucjan Rabski.
Keywords: Teatry -- Polska -- Poznań -- 1945-1990.; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.