[Afisz. Incipit] Ogloszenie. Jednym z palacych zagadnien ... jest kwestja sporzadzenia aktow stanu cywilnego dzieci nieznanych rodzicow / Jerzy Skarzynski. - Skarżyński, Jerzy Stanisław (1911-2003) ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z treścią ogłoszenia z 21.10.1946 r.