[Afisz. Incipit] Ogloszenie. Jednym z palacych zagadnien ... jest kwestja sporzadzenia aktow stanu cywilnego dzieci nieznanych rodzicow - Skarżyński, Jerzy Stanisław (1911-2003). (Elbląg : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z treścią ogłoszenia z 21.10.1946 r.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.