Westpreußische Kriegs-Versicherung : für den Krieg 1914. (Danzig : [s.n.], 1914)
Ulotka zachęcająca do wykupywania ubezpieczenia w związku z wybuchem wojny.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne