[Ulotka. Incipit] Zakład Doskonalenia Rzemiosła ... szkoli elektrotechników, elektromechaników ... ([wydawca nieznany], 1948)
Ulotka reklamująca szkolenia i naprawy w warsztacie elktro-mechanicznym w Gdańsku przy ul. ks. Miszewskiego 12.