Krzysztof Varga - Tequila : Monodram Piotra Jankowskiego / projekt piotrek jepe rajkowski ; Teatr Wybrzeże. - Rajkowski, Piotr (Teatr Wybrzeże, 2003)
Plakat premiery 14.06.2003 r. Teatr Malarnia w Gdańsku. Adaptacja i reżyseria: Anna Trojanowska. Nazwisko autora plakatu przy lewej krawędzi.