Krzysztof Varga - Tequila : Monodram Piotra Jankowskiego - Rajkowski, Piotr; Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2003)
Plakat premiery 14.06.2003 r. Teatr Malarnia w Gdańsku. Adaptacja i reżyseria: Anna Trojanowska. Nazwisko autora plakatu przy lewej krawędzi.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.