[Gdańsk, widok ogólny z ulicy Na Stępce] [aut. odbitki Karol Nowaliński]. - Nowaliński, Karol (1935- ). (Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia widok ogólny z ulicy Na Stępce w kierunku południowo-zachodnim, widoczna zabudowa wyspy Ołowianka oraz ulicy Na Stępce (Am Kielgraben), ok. 1920 r.