[Gdańsk, widok ogólny z ulicy Na Stępce] - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk : Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia widok ogólny z ulicy Na Stępce w kierunku południowo-zachodnim, widoczna zabudowa wyspy Ołowianka oraz ulicy Na Stępce (Am Kielgraben), ok. 1920 r.
Tyt. nadany przez katalogującego wg przedstawienia, data i aut. odb. wg inwentarza.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie