[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Malborku w sprawie przeprowadzenia wyborów do komitetów blokowych na terenie m. Malborka. ([wydawca nieznany], 1960)
Afisz informujący o zebraniach wyborczych na terenie Malborka w marcu i kwietniu 1960 r.