Bekanntmachung : Folgende Zeitungen sind neben [...]. (Liége : [s.n.], 1914)
Odezwa okupacyjnych władz niemieckich do obywateli Belgii w sprawie prasy.
Tekst równol. w jęz. niem. i franc.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty; Wojna światowa (1914-1918) -- Belgia