Ex Libris Meis H. Rich. Brinn : Hora Ruit Carpe Diem / E. M. Lilien. - Lilien, Ephraim Mose (1874-1925) (1904)
W secesyjnej ramce brodaty alchemik przy pracy, napis w trzech ramkach: Ex Libris Meis, Hora Ruit Carpe Diem, H. Rich Brinn.