[Ulotka. Incipit:] Miejski Komitet Frontu Jedności Narodu w Gdańsku, wyraża podziękowanie ... za społeczny wkład pracy ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1967)
Dyplom-podziękowanie za wkład pracy za organizację przeglądu dorobku zespołów artystycznych.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne