[Sierpień 80'] : [podczas strajku w stoczni] / fotografował Stanisław Składanowski. - Składanowski, Stanisław (1950- ). (1980)
Przedstawia stoczniowców zgromadzonych tłumnie na terennie Stoczni Gdańskiej podczas strajku, 1980 r.