Homer - Odyseja / Hudák ; Teatr Lalka w Warszawie. - Hudák, Ivan ([wydawca nieznany], 1999)
Plakat premiery 19.12.1999 r. Na plakacie ziemia, kosmos, Odyseusz i starożytni bogowie. Nazwisko autora przy lewej krawędzi.