Homer - Odyseja - Hudák, Ivan.; Teatr "Lalka" (Warszawa). (Warszawa : [wydawca nieznany], 1999)
Plakat premiery 19.12.1999 r. Na plakacie ziemia, kosmos, Odyseusz i starożytni bogowie. Nazwisko autora przy lewej krawędzi.
Keywords: Teatr "Lalka" (Warszawa) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.