Bücherei Alfred Geyer - Mitzlaff, Hanna; Geyer, Alfred ([S. l., 1920)
Przedstawia sosny na tle górzystego krajobrazu, u dołu napis: Bücherei Alfred Geyer. W obrębie kompoz. sygn. aut.: monogram H. M w okręgu.
Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.: Hanna Mitzlaff. Data wg działalności aut.