[Afisz. Incipit] Wojewódzki Komitet Kultury Fizycznej ... organizuje na torze wioślarskim w Gdańsku ... II Ogólnopolskie regaty wioślarskie ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o regatach 16.09.1951 r. na Martwej Wiśle.