Ex Libris 1971 - Stryjec, Ryszard (1932-1997). ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1971)
Przedstawia stojącą dziewczynę na tle gór, napis: Ekslibris 71. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.
Miejsce wydania wg działalności autora.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.