Ex Libris Rika Collart - Marschall, Bogusław (1921-1995); Collart, Rika. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1964)
Przedstawia indyka, napis: Ex Libris Rika Collart, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.