Ex Libris Alfred Geyer - Koppisch, Oskar; Geyer, Alfred ([S. l., 1906)
Przedstawia krajobraz z sosnami na pierwszym planie. U dołu napis: Ex Libris Alfred Geyer. Nazwisko aut. w obrębie kompoz.
Data wg podanej bibliogr.
Strona, dostęp 01.06.2016
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 1900-1945.