[Afisz. Inc.:] W dniu 26 października 46 r. z Placu Grunwaldzkiego w Gdyni odbędzie się odprowadzenie zwłok na miejsce wiecznego spoczynku [...]. ([s.n.], 1946)
Afisz inf. o pogrzebie pomordowanych w Piaśnicy - Stanisław Ługowski, Marian Bukowski, Stanisław Jagodziński, Lucjan Michalski, Jan Kwiatkowski.