[Afisz. Inc.:] W dniu 26 października 46 r. z Placu Grunwaldzkiego w Gdyni odbędzie się odprowadzenie zwłok na miejsce wiecznego spoczynku [...]. (Gdynia : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o pogrzebie pomordowanych w Piaśnicy - Stanisław Ługowski, Marian Bukowski, Stanisław Jagodziński, Lucjan Michalski, Jan Kwiatkowski.
Keywords: Wielka Piaśnica, Zbrodnia (1939-1940) -- druki ulotne; Wojna światowa (1939-1945) -- okrucieństwa -- Polska -- Kaszuby (region).; Wojna światowa (1939-1945) -- okrucieństwa -- Polska -- Pomorze Gdańskie (region).; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła