Minister Policyi [Inc.:] Przywodząc do skutku Urządzenie ś. p. Nayiaśniey: Stanisława Augusta Króla Polskiego [...] : [Dan w Warszawie dnia 29. Grudnia 1807 Roku / Alexander Potocki ; August Glinski]. - Potocki, Aleksander (1756-1812) ([s. n.], 1807)
Druk ulotny - obowiązek wpłaty darowizny przez Kawalerów Orderu S. Stanisława na rzecz szpitala warszawskiego Dzieciątka Jezus, z 29 grudnia 1807.