Minister Policyi [Inc.:] Przywodząc do skutku Urządzenie ś. p. Nayiaśniey: Stanisława Augusta Króla Polskiego [...] : [Dan w Warszawie dnia 29. Grudnia 1807 Roku - Potocki, Aleksander (1756-1812).; Gliński, Augustyn Feliks (1762-1828). (Warszawa : [s. n.], 1807)
Druk ulotny - obowiązek wpłaty darowizny przez Kawalerów Orderu S. Stanisława na rzecz szpitala warszawskiego Dzieciątka Jezus, z 29 grudnia 1807.
Tyt. nagł.
Autorzy i data pod tekstem.
Keywords: Polska -- 1807-1815 (Księstwo Warszawskie) -- druki ulotne