[Łódź] - Jakrzewska-Sochaj, Alicja (1934- ). ([Gdańsk], 1960)
Przedstawia łódkę z żaglem.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce powstania według działalności autora.
Data powstania według działalności autora.
Na odwrocie u dołu ołówkiem sygnatura autora.
Keywords: Rysunek -- Polska -- 1945-.