Ex Libris Monika & Axel Thoms / Zb. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). (1982)
W owalu kwitnąca łąka, nad nią splecione ręce, poniżej napis: Ex Libris Monika & Axel Thoms, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.