Ex Libris Monika & Axel Thoms - Janeczek, Zbigniew (1946- ).; Thoms, Axel.; Thoms, Monika (1960- ). (1982)
W owalu kwitnąca łąka, nad nią splecione ręce, poniżej napis: Ex Libris Monika & Axel Thoms, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data na podstawie katalogu Biblioteki Narodowej.
BNPol online, 22.07.2021
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.