Rezerwat Przyrody Kępa Redłowska / tekst: Teresa Płatanowicz, fotografia: J. Czochański, tłumaczenia: Mirosław Czochańska, Wiktor Szydarowski. - Płatanowicz, Teresa (Wojewódzki Konserwator Przyrody w Gdańsku, 2010)
Folder dotyczący Kępy Redłowskiej.