Gdańsk - Wrzeszcz Hala Sportowa Politechniki Gdańskiej / Fot. J. Korpal. - Korpal, Jan (1916-1977) (Biuro Wydawnicze "RUCH", 1960)
Przedstawia budynek Hali Sportowej Politechniki Gdańskiej, ok. 1962 r.