Gdańsk - Wrzeszcz Hala Sportowa Politechniki Gdańskiej - Korpal, Jan (1916-1977).; Przedsiębiorstwo Upowszechniania Prasy i Książki "Ruch". ([Warszawa] : Biuro Wydawnicze "RUCH", 1960)
Przedstawia budynek Hali Sportowej Politechniki Gdańskiej, ok. 1962 r.
Data wg przedstawienia, miejsce wyd. wg działalności wydawcy.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1945-.; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945- -- karty pocztowe