Odezwa do ludności autochtonicznej miasta Gdańska - Gdańsk (Polska). Zarząd Miasta (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz propagandowy.
Pod tekstem: Prezydent m. Gdanska (-) Boleslaw Nowicki.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła