[Afisz. Incipit:] Film najnowszej angielskiej produkcji Jeden z naszych samolotów zaginął. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz reklamujący seans w czerwcu 1946 r. w Gdyni.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Film angielski; Gdynia (woj. pomorskie); Druki ulotne