Ruinen der Tempel-Ritter Schlosses und des Thurmes Kuck in die Küche in Danzig (s.n., 1830)
Przedstawia ruiny klasztoru dominikańskiego w Gdańsku od północnego wschodu, z pozostałością murów średniowiecznych.