Akademickie Rekolekcje Wielkanocne. (Gdynia : [s.n.], 1948)
Afisz z porządkiem rekolekcji, które miały miejsce w maju 1948 r. w kościele św. Jerzego w Sopocie.
Keywords: Sopot (Polska) -- życie religijne -- 1945-1970.; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne